Sarmalele Reci în Concert la Cafe-Teatru Play

Înființată în 1993 trupa Sarmalele Reci s-a lansat ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate. Acestia au scos nouă albume. Primul lor album a fost lansat în anul 1995 – Țara te vrea prost! Numele trupei a fost ales tocmai pentru că pe vremea aceea trupele românești aveau nume mai mult englezești și americane. Piesele lor prezintă viață românească din acea vreme, folosind ironia pentru a evidenția problemele sistemului. 

Din păcate, concertul nu se va mai ține. Acesta a fost reprogramat pentru data de 21 Octombrie la Cult Music Club.

Sarmalele Reci – Țara te vrea prost

Un titlu de album mai reușit decât acesta nu cred că mai există. Culmea ironiei, acest titlu este la fel de actual acum, ca și în urmă cu aproape 27 de ani. Din păcate, se pare că va fi de actualitate multă vreme de acum încolo!

Acest titlu subliniază incompetența sitemului în care trăim. Ne arată partea urâtă a faptului că acceptăm să fim conduși de inculți și analfabeți. Mă duce cu gândul la proxenetismul politic din ziua de azi și la macabrul nepotism care ne ține inrobiti.

Acest album și cântec încearcă să ajute la „Deșteaptă-te Române”, mai departe puteți concluziona și singuri.

Albumul Țara te vrea prost a fost remasterizat în 2021, pe vinil, cu un sunet mai proaspăt, tehnologie mai nouă, voce mai matură și cu o energie punk.  

Cafe-Teatru Play

Dacă v-am trezit curiozitatea, ne putem întâlni la concertul lor, în premieră la Craiova, pe data de 09.07.2022 la Cafe-Teatru Play, pe calea București, lângă Mall.

Vom avea parte și de piese că „Violeta”, „Gașca de la bloc”, „Vărsătorul”, „N-ai nimic pe sub tricou”, „Șpriț de vară” și altele.

Așa că hai la concert să bem o bere sau un șpriț! Iar dacă nu ajungeți poate mai aveți timp de un articol despre vinuri!

Update!

Din păcate, concertul nu se va mai ține. Acesta a fost reprogramat pentru data de 21 Octombrie la Cult Music Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.