Despre Mine

Salut, eu sunt Mircea, student de profesie, inceput de blogger (astept sa intru in ASBO), trader amator (profesionist la un moment viitor), lucrat in petrol, customer support, vanzari si multe altele

In acest moment scriu de peste 10 minute si sterg de mai multe. Cu putin noroc voi termina aceasta sectiune si voi continua cu primul meu articol.

   Pentru prosperitate azi suntem pe 10.08.2021 – ora 21:37 sau 9:37 P.M. cum ar spune unii!

   Sunt o persoana sociabila, si care ii place sa faca lucruri noi. Intotdeauna dau in fata si ma bucur de orice provocare, pe orice plan.

   Imi plac vinurile, mai ales cele rosii seci, tocmai pentru ca eu nu sunt asa. Mai mult decat vinurile imi plac doar whiski-urile bune, intr-un pahar cu buza subtire si doua cuburi de gheata, sau un coniac incalzit intr-un pahar mic cu picior, si iarasi cu buza subtire.

   Ador mancarurile bune si in urma cu cativa ani, cand inca eram un suplu, consideram ca am un gras ascuns in interiorul meu care nu se mai satura, acum grasutul a inceput sa iasa la iveala si incerc sa il opresc facand niste alegeri sanatoase legate de felul in care mananc si sportul pe care il fac.

   Incep un nou masterat la toamna, care se numeste Doctorol School of Finance and Banking iar prescurtarea este DOFIN, care sper sa imi deschida mintea si mai mult la investitii, burse, crypto, forex, actiuni.

   Acestea fiind spuse, sper ca puteti sa va faceti o idee de ansamblu despre mine, ce fac, ce imi place si unde ma duc, sa lasati review-uri la ce va place si sa ma urmariti atat pe Facebook – Mircea Vasiluta, cat si pe Instagram, Twitter – @MVasiluta si TikTok

P.S. Carnea de porc este un dar de la Zei, pe care il tanjesc in fiecare zi cand incerc sa slabesc. Berea rece pe timp de vara o simt ca pe un moment senzual cand imi atinge buzele si astept sa trec la preludiu, adica Berea urmatoare!