Blitz Craiova, imobiliare din suflet

Ultima oară când am avut de-a face cu imobiliarele, a fost acum 14 ani. Nu îmi vine să cred cât de mult s-a schimbat piața de atunci. Este de nerecunoscut! Atât ca prețuri, calitate, mâna de lucru și oameni. În urmă cu 14 ani majoritatea vânzărilor se făceau prin ziar, personal. Acum, totul se învârte în jurul firmelor de imobiliare.

Unele firme sunt mai noi, altele vechi, cu experiență, dar toate încearcă să își fac loc dând din coate. În acest proces, de cele mai multe ori au de suferit clienții, proprietarii. Acest lucru se răsfrânge asupra lor prin comisioane, agenți nepregătiți, costuri suplimentare, contracte care te leagă de mâini și multe altele.

Cu toate acestea, mă bucur că am ajuns la deschiderea oficială a firmei Blitz în Craiova. Am văzut aici oameni pregătiți, interesați și hotărâți. Oameni care vor să se îmbunătățească pe ei și meseria lor. Oameni care au primit o pregătire și care lucrează pentru binele lor, a colegilor lor și a firmei per total. Sentimentul pe care l-am avut a fost unul familial, apropiat și profesional în același timp.

Povestea Blitz

Înființată în 2010 în Cluj-Napoca, această firma a avut o creștere constantă și serioasă. Are la bază principii fundamentale și se axează pe nevoile clienților. Spun asta, pentru că modul lor de a face business este unul progresiv. Nu se opresc doar la a vinde case, terenuri, apartamente și multe altele. Ei oferă mai mult. Cum zic americanii „They go the extra mile”.

Cum așa? Simplu, elegant și frumos. Au un call center dedicat pentru clienții Blitz. Agenții lor sunt specializați pe departamente și tipuri de tranzacții. Le oferă clienților lor asistență juridică și consiliere financiară gratuită. Facilitează servicii de mutare, curățenie și design interior oferind reduceri de până la 100%.

Angajații Blitz beneficiază de mai multe programe de training, coaching, dezvoltare personală, lucru care face diferența atunci când interacționează cu clienții.

   Încă un mare plus este faptul că CEO-ul Blitz România, Cătălin Priscorniță, este o persoană cu o vastă experiență în imobiliare. Acesta emană încredere, este un speaker excepțional, șarmant și elegant, care poate atrage atenția întregii săli cu ușurință.

Blitz Craiova

Înființată în urmă cu un an, de către Ana Maria Cruceru, Blitz Craiova a avut un succes fulminant. A reușit să ajungă pe locul doi în țară la vânzări, în doar un an de la deschidere.

Printre multele lor reușite, se află și faptul că au avut curajul și încrederea să angajeze oameni tineri, care nu aveau nici un fel de experiență în acest domeniu. Aceștia au fost pregătiți într-un timp record, iar ceea ce a început ca un sediu cu doi angajați, s-a transformat rapid într-o echipa de 27 de persoane. Acum au început deja extinderea, iar birourile s-au mărit, de la 150 la 300 de metri pătrați într-o locație destul de centrală. Casa în care se află sediul, este o casă veche, renovată, frumoasă și primitoare. Oamenii care lucrează acolo sunt la fel!

   Este interesant cum toată această dezvoltare a început de la o singură persoană, Ana Maria Cruceru. După o perioada de 8 ani în care a stat acasă pentru a-și crește copiii, s-a decis să facă o schimbare. Și ce mai schimbare! Rezultatele ei și ale echipei sale sunt excepționale!

Despre eveniment

Evenimentul a fost o carte de vizită, cât și o serbare a primului an de Blitz în Craiova. Au avut parte de un număr impresionant de speakeri, din cadrul firmei, antreprenori locali cât și a oficialităților. Am avut ocazia să ascultăm părerea doamnei vice primar Aurelia Filip despre planurile de dezvoltare ale Craiovei, a pieței imobiliare și infrastructurii. Am aflat părearea unor antreprenori de succes, dezvoltatori imobiliari și reprezentanți Blitz despre piața imobiliarelor.

Cu această ocazie am și degustat niște vinuri de la Domeniile Dascălu, unii s-au bucurat de un trabuc cu whisky și cu toții am plecat mai informați.

   Invitații au vorbit până la ora 19:00, iar după această s-a continuat cu o petrecere în stil clujean, dar și oltenesc. Din păcate nu am putut rămâne la petrecere, dar timpul petrecut acolo a fost extrem de plăcut.

După această experiență inedită, unde trebuie să recunosc că m-am simțit puțin „under dressed”, am plecat plăcut impresionat. Oamenii foarte prietenoși, pregătiți, deschiși și sinceri mi-au plăcut la nebunie. Rezultatele lor și ceea ce au reușit să construiască într-un timp atât de scurt este extraordinar. Piața de imobiliare din Craiova, trebuia să facă o schimbare in bine. Mă bucur să aflu că această a avut loc. Din acest motiv, când mă voi hotărî să îmi cumpăr un apartament, cu siguranță Blitz Craiova va fi firma la care voi apela. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.