SMYK, noul magazin pentru copii de la Electroputere Mall

În cazul în care nu ați observat, zilele trecute am postat pe facebook un link și niște poze de la noul magazin pentru copii, SMYK. Acesta este situat în noua construcție de la mall, corpul de clădire C-D. Aceste corpuri de clădiri formează un fel de perete între parcarea de la mall și cea de la kaufland. Magazinul SMYK Craiova este pe aceaasi parte cu Pepco, între Sinsay și Intersport. Este foarte ușor de găsit și de observat pe partea dreapta a parcării, când treci pe lângă intrarea principala de la Decathlon!

Magazinul SMYK Craiova

Paste fericit la SMYK

Perioada de Paște este foarte importantă pentru noi românii. Realizând acest lucru, cei de la SMYK s-au gândit să vină în sprijinul părinților. Sprijin care vine sub forma unor reduceri de până la 50%, care să ajute iepurașul de paști să fie mai darnic. Acestea includ o gama largă de articole, care pot fi găsite în cadrul magazinului sau online.

Magazinul este încăpător și cred că este visul oricărui părinte. Plin de hăinuțe și jucării pentru copiii de toate vârstele, plăcut aranjat și pregătit pentru noii clienți.

Pentru toate vârstele
Pentru toate vârstele

Pe de o parte sunt hăinuțe și încălțăminte pentru copii, iar pe mijloc sunt animăluțe de plus, unele mai adorabile ca altele.

Partea dreapta este plină de jocuri și joculețe pentru toate vârstele, părinți și copii! Aceste raioane mi-au adus aminte de copilăria mea și de cât îmi plăcea să mă joc cu mașinuțele de metal pe care le strânsesem cu mare greutate!

Cum paștele se apropie vertiginos, cei de la SMYK s-au gândit să ofere reduceri pascale. Recent deschis, este unul dintre magazile care merită descoperite în această perioada. 

Astfel, în perioada 11-25 aprilie, în magazinele SMYK vă aşteaptă reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior. Pentru zilele vesele în familie, pline de relaxare în jurul meselor pascale sau la drumeţii în natură.

Acestea fiind spuse, vă urez vânătoare plăcută de prețuri bune. Sper că toți să găsiți exact ceea ce va doriți pentru copilul sau copiii dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.