Shampion – Semințe și nu numai

Înainte de Crăciun am descoperit că brand-ul meu favorit de semințe de floarea soarelui prăjite, Shampion, are depozite chiar aici în Craiova. Până atunci știam doar despre semințele de floarea soarelui. Acum, am aflat despre sortimentele diferite pe care le-au dezvoltat în decursul anilor.

Câte ceva despre Shampion

Compania a fost înființată în 2008 cu ajutorul brandului Bratia Pepech Ltd. din Bulgaria. Au început cu două sortimente de semințe negre, cu sare și fără sare. Aprovizionarea și livrarea se făceau cu un Tico și o Dacie papuc. 14 ani mai târziu, se bucură de un număr de 20 de produse care respectă aceeași calitate ca atunci când au început.

Succesul Shampion are la baza niște calități constitutive pe care le urmează orbește. Principala este legată de calitatea produselor folosite, prospețimea acestora și apropierea față de clientul final.

În decursul anilor aceștia s-au extins, începând în Oltenia, au ajuns cu semințele shampion în București, Tg Jiu iar în prezent în toată România.

Sortimente Shampion

Începând cu semințele negre de floarea soarelui clasice, aceștia au evoluat ușor ușor, introducând pe piață semințele albe, de dovleac, arahide, alune, samburi de semințe la ambalaje și gramaje diferite.

Câteva dintre cele mai îndrăgite sortimente ale lor sunt:

  • semințe negre cu sare,
  • semințe negre fără sare,
  • semințe albe cu paprika,
  • semințe de dovleac,
  • alune cu coajă,
  • semințe albe cu sare,
  • semințe de floarea soarelui fără coajă,
  • semințe pestrițe de floarea soarelui.

Preferatele mele!

Preferatele mele rămân în continuare semințele negre fără sare. Sâmburii de floarea soarelui sunt o sursă excelentă de vitamina E, care ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. De asemenea, sunt o sursă bună de magneziu, care ajută la menținerea sănătății oaselor și a mușchilor, precum și de fosfor, care este important pentru o sănătate bună a oaselor și a dinților.

Sâmburii de floarea soarelui pot fi consumați ca atare, ca o gustare sănătoasă și satisfăcătoare. De asemenea, pot fi adăugați în salate, cereale, iaurt sau chiar în produse de patiserie pentru a le oferi o textură crocantă și o aromă delicioasă.

Firma Shampion oferă o gamă largă de semințe de floarea soarelui, atât cu sare, cât și fără sare, astfel încât consumatorii să poată alege opțiunea care li se potrivește cel mai bine. Produsele lor sunt disponibili în majoritatea supermarketurilor și magazinelor cu produse alimentare din întreaga țară, precum și online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.