IntenCity – festivalele verii au ajuns și la Craiova

IntenCity, primul festival craiovean get beget pornește în forță la Craiova de pe 26 până pe 28 august. În trecut am avut în oltenia festivalul de la Palilula, micuț, fain și în afară orașului.  Se anunță că IntenCity va fi mult mai mare, cu o varietate de headlineri și locul undevrei să fii la sfârșit de vară.

Organizat pe stadionul Oblemenco din Craiova, acest eveniment este exact ceea ce așteptam în Oltenia. Muzică bună, artiști celebri, atmosfera exaltantă și distracție cât ține. 

IntenCity day one – Vineri 26 august

În prima seară de festival, artistul portorican LUIS FONSI, creatorul celebrului Despacito, va urca pe scena IntenCity. Acesta va tine un concert live, timp de 70 de minute. Ziua aceasta este reprezentativă pentru numarul mare de muzicieni ai anilor ’80 și ’90 – Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP,  Sandra,  Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Day two – Sâmbătă 27 august

DJ-ul și producătorul olandez AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce sau David Guetta, va crea o atmosferă electrică la IntenCity. Alături de el, grupul de muzică electronică CLEAN BANDIT, cu hituri ca: Symphony și Rockabye. Urmează ritmuri de reggaeton la concertul live al duetului portorican Zion & Lennox. Atmosfera serii de sâmbătă va fi completată de DJ-ul și muzicianul german, Paul van Dyk.

Day three – Duminică 28 august

Cel mai mare festival de muzică de la sfârșitul verii se va încheia în forță alaturi de DJ SNAKE și JASON DERULO. În aceeași zi, pe scena festivalului vor răsuna Sin Pijama și Criminal, la concertul uneia dintre cele mai apreciate interprete de muzică latino, artista dominicană Natti Natasha. Artistul australian Faydee este cel care completează line-up-ul ultimei zile de festival.

Detalii și bilete!

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro. Informații despre toate tipurile de abonamente sunt disponibile pe www.bilete.ro. Biletele sunt disponibile și la Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, în Magazinele Universitatea Craiova din Piața Mihai Viteazul și Electroputere Parc Mall, Magazinul Oficial FCU Craiova 1948 din Str. Sf. Dumitru nr. 1 și agenția Water Park din Parcul Tineretului.

Pentru informații despre festival, promoții și campanii în desfășurare, accesați paginile:

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Line-up-ul festivalului va fi completat în curând cu alte nume ale unor artiști români și de peste hotare. Programul poate fi consultat pe site-ul www.craiovaintencity.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.