Festivalul Intencity: Un Weekend Plin de Energie și Muzică

În acest weekend, Craiova va deveni epicentrul distracției și al muzicii prin intermediul Festivalului Intencity. Un eveniment așteptat cu nerăbdare atât de localnici, cât și de turiști din întreaga țară. Desfășurat între 28 și 30 iunie, festivalul promite să ofere participanților o experiență de neuitat, plină de spectacole live, activități interactive și momente memorabile.

Line-up Divers și Atrăgător

Festivalul Intencity se remarcă printr-un line-up impresionant, care include atât artiști de renume internațional, cât și talente locale. Pe scena principală vor urca nume mari din industria muzicală. Acestia vor acoperi o gamă variată de genuri, de la pop și rock, la electronic și hip-hop. Printre artiștii confirmați se numără:

  • Alan Walker: DJ-ul și producătorul norvegian, cunoscut pentru hiturile sale care au dominat topurile internaționale.
  • Dimitri Vegas & Like Mike: Fratii DJ de origini grecesti care domina muzica electronica globala.
  • The Motans: Trupa moldoveană care a cucerit inimile fanilor cu melodiile lor emoționante și versurile profunde.
  • Subcarpați: Grupul etno-hip-hop care îmbină tradițiile românești cu sunetele moderne, oferind un spectacol unic și captivant.

Activități pentru Toate Vârstele

Festivalul nu înseamnă doar muzică, ci și o mulțime de activități care să țină participanții implicați și entuziasmați pe tot parcursul zilei. Zona de food trucks va oferi delicii culinare din întreaga lume, de la mâncăruri tradiționale românești la preparate exotice. De asemenea, vor exista standuri cu băuturi răcoritoare și cocktailuri pentru a răsfăța toate gusturile.

Bilete

Biletele vin sub mai multe forme si anume:

  • VIP – 700 RON – OFERA ACCESUL IN TOT AREALUL FESTIVALULUI, FARA EXCEPTIE, INCLUSIV IN ZONA VIP. BENEFICIIND DE O ZONA DE ACCES SPECIALA, VETI AVEA OCAZIA DE A SAVURA MUZICA IN CONDITII PRIVILEGIATE.
  • GENERAL – 150 RON – OFERA ACCESUL IN TOT AREALUL FESTIVALULUI. ATAT PE STADIONUL ION OBLEMENCO, CAT SI IN SALA POLIVALENTA, CU EXCEPTIA ZONEI VIP.
  • ACCES GENERAL 1 ZI – 80 RON – OFERA ACCESUL IN TOT AREALUL FESTIVALULUI. ATAT PE STADIONUL ION OBLEMENCO, CAT SI IN SALA POLIVALENTA, CU EXCEPTIA ZONEI VIP.

Pentru Bilete, accesati site-ul Intencity.

Concluzii

Festivalul Intencity 2024 de la Craiova se conturează a fi un eveniment de referință, aducând împreună muzica, arta și distracția într-o atmosferă de neuitat. Cu un line-up de excepție, activități variate și o organizare impecabilă, Intencity promite să ofere participanților o experiență completă și memorabilă. Nu rata această oportunitate unică de a te bucura de muzică bună și de a crea amintiri de neuitat în acest weekend de vară!

Intencity devine usor usor un festival oltenesc foarte animat si placut, la fel ca in anii precedenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.